10 Września 2010 Do końca roku 113 dni
Imieniny: Lukasza, Mikołaja

Pogoda

Light Rain Mostly Cloudy Rain Partly Cloudy Partly Cloudy
14C 21C 19C 18C 19C
Fri Sat Sun Mon Tue

Reklama

Kursy walut

Warning: file_put_contents(/var/www/virtual/poloniauk.com/htdocs/cache/curs_eur/curs_09-09-2010.xml) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/virtual/poloniauk.com/htdocs/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298
 Date_format_spec.
pln PLN         
gbp GBP         
usd USD         
eur EUR         

dudus
Member
ranks
useravatar
User Info

Sklep Zabka w Hull

Jak nie jestescie z Hull to pewnie nie uwiezycie, ale tu sie otwarl sklep jak maly supermarket co ma ceny w sumie prawie jak w Polsce i wykancza inne polskie sklepy po kolei grosik juz padl teraz tylko w kolejce inne jedyna szkoda ze tego nie zrobili Polacy

Administrator has disabled public posting
patient
Member
ranks
useravatar
User Info

Re: Sklep Zabka w Hull

Bo Polacy sa za bardzo chytrzy i od rzu wala ceny nie z tej ziemi zebyszybko sie dorobic i wala w rogi rodakow

zabka
New member
useravatar
User Info

witam,

jestem wlascicielka sklepu zabka w hull i jest to typowy polski sklep z polskim kapitalem , a to, ze ceny sa niskie to tylko dlatego, ze nie nazywam sie ahmad abdullah, czy jak im tam , do ktorych nalezy siec grosik. ale niestety niezorientowani Polacy wciaz mysla, ze grosik, to polska marka:))))))

co do mojego sklepu, to jest to prawdziwy polski sklep z polskimi niskimi cenami, tak, jak powinno byc..

nie dam nic powiedziec zlego na moj sklep, bo za duzo potu i nerwow w niego wlozylam razem z reszta z moja rodzina,

co do nazwy zabka, to wolno mi uzywac tej nazwy, bo tak brzmi moje nazwisko panienskie (jak ktos nie wierzy, zapraszam do sklepu - dowod osobisty do wgladu (date ur przykryje:))

co do cen , sa faktycznie niskie, ale takie bylo moje zalozenie od poczatku.

ma byc milo , tradycyjnie a przede wszystkim TANIO.

jezeli ktos ma jakies uwagi, to z checia ich wyslucham, ale niech beda one konstruktywne,a nie typu "bo tam jest be i tyle"

a moze zwyczjnie wpadajcie do sklepu i mowcie, co Wam lezy na sercu i z pewnoscia poprawimy to, co jest do poprawienia, wlacznie z cenami

p.s. a tak poza tym, to jestem po pierwszym dniu dzialania mojego sklepu i musze powiedziec, ze ludzie byli zadowoleni, usmiechnieci, dobrze nastawieni i czesto powtarzali, ze takiego sklepu dlllugo szukali i moze nie chodzi tu zawsze o salatke taka czy inna, czy chleb i to , czy cena jest 1 czy 2 p nizsza badz wyzsza, ale zwyczajnie o dobra atmosfere, polski klimat, usmiech i pozytywne nastawienie, czego mi nie brakuje:)))))

pozdrawiam serdecznie

Magda Kropiewska

jarecki
Member
ranks
useravatar
User Info

Zycze powodzenia i czekamy az otworzy pani taki nastepny w Leeds

New member
useravatar
User Info

Hahaha a Ty (Jarecki) wpadniesz i kupisz chleb albo zupkę chińską smile
Zabka to polski sklep smile z przyjemnością wpadne po drodze i zobacze ten dowód osobisty smile No chyba, że jesteś "sprzedawczynią" podającą się za właścicielkę smilewink Może szef premię dał za obsługę forum ;0 Albo masz około 5% udziałów, bo wieści w świecie "biznesu" szybko rozchodzą się po miasteczku takim jak Hull. W każdym razie przekaż ode mnie dla szefostwa "успех" (z rosyjskiego-POWODZENIA) lub "sėkmė" (z litewskiego) smilesmilesmile

zabka
New member
useravatar
User Info

zapraszam, WLASCICIELKA - Polka

pozdrawiam

Guest
Guest
useravatar
User Info

czemu pani sciemnia pani Magdo przeciez macie tez sklep w Wakefield i na Leeds market mala dziuple i Avatar ma racje jest to sklep rosyjski czy tez tam litewski wiec po co te sciemy

Board Info

Board Stats:   Total Topics: 539  Total Polls: 2  Total Posts: 2424  Total Posts Today: 1
User Info:   Newest User :  adagmerne   Members Online: 0   Guests Online: 73
Online  There are no members online
Topic
New
Locked
Topic
New
Locked
Sticky
Active
New/Active
Sticky